Η Θρυαλλίδα στα Ιστορικά Mνημεία της γειτονιάς μας ... Ξεκινάμε την Κυριακή 8 Μαίου από την Αρχαία Αγορά.

Η Θρυαλλίδα θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίσουμε και να μάθουμε περισσότερα για τα ιστορικά μνημεία της περιοχής μας. 

Για τον λόγο αυτό αλλά και για να βρεθούμε από κοντά μετά από πολύ καιρό, καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε έναν περίπατο – ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά, την Κυριακή 8 Μαϊου.  

Στην παρέα μας θα είναι  ο Χάρης Πλατανάκης, Επίκουρος Καθηγητής  πολιτικής φιλοσοφίας ,του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που θα μας ξεναγήσει στο χώρο και θα μας πει πράγματα που ίσως πολλοί δεν γνωρίζουμε.

Θα συναντηθούμε στις 10.00 π.μ. στην θρυαλλίδα (Ηρακλειδών11, Θησείο) από όπου θα ξεκινήσουμε τον περίπατό μας.

Το εισιτήριο στην Αρχαία Αγορά είναι 10 ευρώ. Για τους άνω των 65 είναι 5 ευρώ, για παιδιά και νέους έως 25 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη καθώς επίσης και για εκπαιδευτικούς που έχουν κάρτα ελευθέρας.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 5 Μαίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου thryallidasyllogos@gmail.com αλλά και με μήνυμα SMS/VIBER/WATSAPP στο νούμερο 6945783089 διότι γίνεται μια προσπάθεια να πετύχουμε καλύτερες τιμές εισόδου αλλά θα εξαρτηθεί από την συμμετοχή. 

Σχόλια