Fwd: Mikrasiatis.gr | Δίκτυο Ενημέρωσης των Μικρασιατικών Συλλόγων

Η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος ανακοινώνει ότι η ειδική της Επιτροπή 2022, που έχει συγκροτήσει, ολοκλήρωσε και έθεσε σε δοκιμαστική λειτουργία τον δικτυακό της τόπο :  https://mnimi1922.gr/  για τις εκδηλώσεις  της εθνικής επετείου των 100 χρόνων της Μικρασιατικής καταστροφής,  που θα λάβουν χώρα από το 2022 έως το 2024.

Στόχος μας  με αυτήν την ιστοσελίδα είναι η ενημέρωση των επισκεπτών  της σε ό,τι αφορά την οργάνωση  δράσης των σωματείων μελών της Ο.Π.Σ.Ε. για  τις επετειακές εκδηλώσεις, την ιστορία των συλλόγων, των παλαιών και νέων πατρίδων  αλλά και το ιστορικό πλαίσιο  των γεγονότων  του 1922 που σημάδεψαν  το τέλος του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και της Ανατολικής Θράκης και την αφετηρία της Νέας Ελλάδας του 20ου αιώνα.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά στοιχεία της ιστοσελίδας είναι και η δυνατότητα συμμετοχής των επισκεπτών,με την ηλεκτρονική τους παρουσία, για παραγωγή και ανταλλαγή πρωτότυπων ιδεών, παρουσίαση ιστοριών και μαρτυριών των δικών τους προγόνων, που μπορεί να είναι κείμενα ή αρχεία εικόνας και ήχου.

Η ιστοσελίδα θα ενημερώνεται συνεχώς με ενδιαφέρουσες πληροφορίες  σε όλες τις θεματικές της ενότητες  και σας προσκαλούμε να την επισκεφθείτε στο ξεκίνημά της και να μας γράψετε την γνώμη, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις για την συνέχεια, την ολοκλήρωση και την βελτίωση της.

Για τυχόν ερωτήσεις, προτάσεις, σχόλια, παρακαλούμε στείλτε μας e-mail στο

info@mnimi1922.gr


Απαλλαγμένο από ιούς. www.avast.com

Σχόλια