Οι χειροτέχνες του Θησείου κάνουν συνέλευση την Παρασκευή 3μμ στο πάρκο Θησείου

Καλούνται όλοι οι χειροτέχνες και καλλιτέχνες, να συμμετέχουν στη γενική συνέλευση χειροτεχνών και καλλιτεχνών, την Παρασκευή 8 Μαίου, στις 3 το μεσημέρι στο πάρκο του Θησείου. 
Μετά την δυσμενή απόφαση του ΚΑΣ, ήρθε η στιγμή όλοι μαζί να αποτρέψουμε την απομάκρυνση των χειροτεχνών και καλλιτεχνών, από την Απ. Παύλου και τους πεζοδρόμους που δραστηριοποιούμαστε και επιβιώνουμε, περισσότερο από 10 χρόνια. 
Να σταματήσουμε την κλήρωση των θέσεων στην αρχή της Ερμού, μακριά από το κλασσικό περίπατο και δίχως σημαντική διέλευση επισκεπτών και τουριστών. 
Η τέχνη και η χειροποίητη δημιουργία είναι πολιτισμός και παράδοση, ο Δήμος και η Πολιτεία αντί να προστατέψει και να ενισχύσει τους χειροτέχνες-καλλιτέχνες, όπως ωφείλει, να καταργήσει το νόμο που μας εξισώνει με τους εμπόρους, εν μέσω υγειονομικής και κοινωνικής κρίσης προσπαθεί να μας αφανίσει. 
Τηρούμε τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκες οσοι ανηκουν σε ευπαθεις ομαδες ή μπούνε σε μέσα μαζικής μεταφοράς για να έρθουν, αποστάσεις ασφαλείας).
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "ART WORKERS WON'T KISS ASS"

Σχόλια