Από το Los Angeles… στo Ρουφ με τον ANDUZE

Anduze

Ύστερα από μία πολύ επιτυχημένη και sold out περιοδεία στην Δυτική Ακτή των ΗΠΑ μαζί με τον πασίγνωστο Parov Stelar, οANDUZE, το φαινόμενο της soul & funk μουσικής, βρίσκεται στην Ελλάδα, έτοιμος να μαγέψει το κοινό της Αποβάθρας του Τρένου στο Ρουφ. 

Με τη μουσική του μας ταξιδεύει στους ρετρό ήχους του James Brown και του Marvin Gaye αλλά και αποτυπώνει τις σύγχρονες μουσικές τάσεις, διαμορφώνοντας το δικό του προσωπικό στιλ. Εκτός από τον Parov Stelar, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως οι Andy Caldwell, Paul Harris (Dirty Vegas), Todd Terry, Teddy Douglas, DJ Tarkan, Dunkelbunt, Luca Guerrieri, Klangkarussell, Golan κλπ. Από τις πολλές επιτυχίες του έχει ξεχωρίσει τελευταία το electro soul single When I Find My Love, το οποίο ανεβαίνει σταδιακά στα ευρωπαϊκά charts, έχοντας κατακτήσει μέχρι στιγμής την 5η θέση του Virgin Radio France, ενώ αποτέλεσε την υψηλότερη νέα είσοδο στα χορευτικά charts του ιταλικού itunes. 

Με τη δυναμική του παρουσία στις soul & funk παραστάσεις του όσο και στα ξεσηκωτικά DJ sets του, έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού σε ολόκληρο τον κόσμο.

μία μαγευτική βραδιά με ήχους soul & funk
την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.30

στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ

Σχόλια