«Έφυγε» ο Ν. Μουζακιώτης ιδιοκτήτης του σινεμά «Ζέφυρος»

Ο Νίκος Μουζακιώτης ιδιοκτήτης του ιστορικού θερινού κινηματογράφου των Ανω Πετραλώνων ΖΕΦΥΡΟΣ απεβίωσε στις αρχές Φεβρουαρίου από ανακοπή καρδιάς κατά την διάρκεια έκτακτης χειρουργικής επέμβασης .


Γεννήθηκε το 1943 στο Βοτανικό και έχει ασχοληθεί πάρα πολλά χρόνια με την εκμετάλλευση κινηματογραφικών αιθουσών όπως «ΡΙΡΙΚΑ"(Ηλιούπολη), « ΑΘΗΝΑ « (Ιλίσσια), «ΒΥΖΑΝΤΙΟ « (Αιγάλαιω) και το θρυλικό «STUDIO « στα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του.

Τα τελευταία 25 χρόνια λειτουργούσε τον ιστορικό θερινό κινηματογράφο , που έχει γίνει το αγαπημένο στέκι των σινεφίλ και εδώ και τρεις μήνες λειτουργούσε το CAPITOL ΖΕΦΥΡΟΣ στο εμπορικό κέντρο THE ATHENIAN CAPITOL.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται αποκλειστικά με την NEW STAR και στο ΖΕΦΥΡΟ προβλήθηκαν σπουδαίες κλασσικές αλλά και σύγχρονες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Ο Ν. Μουζακιώτης ήταν πατέρας δυο παιδιών. Ελπίζουμε ν συνεχίσουν την παράδοση του πατέρα τους και να συντηρήσουν τον Ζέφυρο στην γειτονιά μας, τον τελευταίο κινηματογράφο της γειτονιάς που δεν έγινε σουπερ μάρκετ.Ας στηρίξουμε κι εμείς....





Σχόλια